Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Jelni vagy nem jelni

2007. október 14. @ Szólj hozzá!

Címkék: nevelde barátos

Unatkozom. Vagyis ezt így nem mondhatnám, mert alapvetően igazándiból tanulok, szóval igazából nem is unatkozom, csak unom. Olyan egyformák a feladatok, hogy az embernek elmegy tőle a kedve. Aztán majd nézek nagyokat, hogy a ZH még csak egy kicsit sem hasonlít... :s

Egyébként itt volt Andi tegnap, tök jó volt!!! :-D Kaptam tőle teknőstojást! :-P Ő meg kapott tőlem... na jó, ezt inkább nem is mondom, furdaljon csak a kíváncsiság, de annyit elárulok, nem UFO tojást. :-D Pedig azt is láttunk ám! Mindnesetre megbeszéltem vele, hogy ezt a tojást még elraktárzom egy darabig, majd ha lesz ilyen három napos szünetünk, és többé kevésbé itthon leszek, akkor kikeltem (vagy hogy mondják ezt szépen :) ). Kíváncsi vagyok, miféle, kiféle, és hogy mekkorára nő majd meg. De abban már megegyeztem magammal, hogy Pedro mellé nem teszem be, szegényke. Ha már elég furán néztek, akkor elárulom: ez egy amolyan "szórakoztató, mulatságos újdonság", ez van a papírján legalábbis, Tojás varázs névre van keresztelve, és van használati utasítás is, eszerint a teki 24+48 óra alatt kikel, és felcseperedik, ha megfelelő mennyiségű vízzel van ellátva. :-)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása