Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Jégkorszak

2009. július 06. @ Szólj hozzá!

Címkék: mozgókép

Eredeti cím: Ice Age - Down of the Dinosaurus
Év: 2009
Rendezte:
Carlos Saldanha
Fsz.:
Geszti Péter (Sid, John Leguizamo), Szabó Sipos Barnabás (Manny, Ray Romano), Berzsenyi Zoltán (Diego, Denis Leary), Bognár Gyöngyvér (Ellie, Queen Latifah)
Forgatókönyv:
Jason Carter Eaton (story)
Forgalmazza: Blue Sky Studios, 20th Century Fox

Vannak filmek, amikre sokat készül az ember. Ez is ilyen volt, közel egy éve már. hogy kikerültek az első plakátok - én pedig szinte azóta visszaszámoltam. :D Szerdán kezdték ugye játszani a mozik, előtte szombaton beszéltük Gabussal (meg Szaszával, meg keresztanyummal :)), hogy mikor tudunk majd elmenni, és teljesen kétségbeestem, mert Mari valami egész soká lévő időpontot mondott. Aztán kiderült, hogy én értettem félre, és m ég ahhoz képest is előrébb hoztuk, így - bár nem aznap, még a héten sikerült megnézni. 3D-ben, mert az menő. De megsúgom, nem ért annyit, persze el sem rontotta. Emiatt nem mentünk végül, ugyebár a Lánchídra, de kárpótlásként Katit is elcsábítottuk magunkkal - érdemes volt. :D Sőt, tőle származik a jegeskávé gondolata is, ez plusz pont Neki. :D Na de nézzük, mibe keveredik már megint a jó öreg Sid, és a csorda.

Manny és Ellie babát (vagyis mamutbébit) vár, ami Manny-t teljesen lefoglalja. Diego öregszik, ami őt teljesen kiakasztja. Sid dínót nevel, akik nem növényevők, ellenben igen rendetlenek - és akiknek van igazi mamájuk is. Azt hiszem, nem meglepő, hogy nem teljesen értenek egyet a gyereknevelésben, de egy biztos, mindketten jó szülei akarnak lenni a dínókölyköknek. És mivel Sid az óriás, vérszomjas dinoszauruszok földjén tűnt el, a csorda utána megy, hogy megmetsék. Itt, a föld alatt találnak rá az oposszumok is példaképükre, a félszemű, vagány menyétre, Buck-ra, aki a kis csapatot segíti Sid megtalálásában, és a túlélésben. Motkány szálon pedig megjelenik az ellenállhatatlan motkány lány, de vajon a szerelem elég-e a békéhez?

A leírás kicsit összevissza, a film nem az. Ellenben nagyon jó. A tojások marha jó fejek. :D

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása