Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Siófok

2007. november 13. @ Szólj hozzá!

Címkék: nevelde mondom a magamét

Siófok! Siófok! Köszöntjük kedves utasainkat.

Még nem is meséltem... Hasznos is volt, érdekes is, unalmas is, kellemes dolgok, pozitív csalódások, egy új Kati, némi meglepődés, jó partik (, és egy cuki... hmmm. De talán nem ez a lényeg, rá megsértődtem! :D) - röviden összefoglalva a hétvége. :) És ha megfelelő oldalról nézzük, akkor igenis fontosnak tűnnek a következők.

Rá kellett jönnöm, immár nem tudom, hányadszorra, hogy az első benyomás csak akkor számít, ha első benyomásnak egy együtt töltött hosszabb, beszélgetős időt számítunk, nem pedig feltétlenül első találkozást. Ez volt a pozitív csalódás része, és őszintén örülök, hogy így volt. Aztán arra is rá kellett döbbennem, mennyire félelmetes, hogy valaki tud egyszerre rátapintani a lényegre és mégis teljesen mellé lőni - de azért aranyos volt, amit mondott, csak remélem, nem tesz meg mindent azért, hogy ez így is legyen, mert az eredményezhetne egy igen kellemetlen szituációt, abbóül meg mostaában volt elég, köszönöm. (Ez volt a meglepődés része, de fura, hogyha belegondolok, hogy nem tőle hallottam először.) Az új Kati a szobatársam volt, és nevéhez méltóan aranyos, hamar megkedveltem - nem mintha olyan sok időnk lett volna rá, de még ahhoz képest is hamar. :) A hasznos és érdekes része valószínűleg titeket nem nagyon érdekel, az unalmas része meg... Az meg kit érdekel?

Mindenesetre hétvégén megpróbálom elkpani Koralit MSN-en, hogy elmeséljem neki a dolgok állását. :) Addig azonban még egy fizika, egy after HK party, egy (még egy :)) vezképző, egy gólyakocsma, egy nyílt nap és egy gólyabál hátra van. Három napra ez semmiség, csak ne lenne ott az a fizika, mert ezzel fogom holnap elbukni a szakirányomat. Bár egyre kevesebb kedvem van hozzá, azt hiszem, ezt Kitti érti meg a legjobban, hogy miért, de "egy csöppet" elveszítettem a lelkesedésemet. :(

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása