Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Múltösszerakós-módosítós

2008. február 07. @ Szólj hozzá!

Címkék: mozgókép

Ezzel a szóval lehetne a legjobban jellemezni a mai napot.

Pillangóhatás. Evan kicsi kora óta szenved attól, hogy kimaradnak dolgok az életéből. Illetve az életéből nem maradnak ki, csak a memóriájából. Az ezzel együtt nem kevés borzalmat megélt gyermekkor után tehettséges pszichológus jelölt lesz belőle, kísérletekkel, jó kilátásokkal. Egy nap régi naplóját olvasva rájön, hogyan tudná mégis felidézni az akkor elveszettnek hitt emlékeket, sőt…
Kulcs: A káoszelmélet szerint: “ha egy pillangó szárnya rebbenésével megmozdítja a levegőt Pekingben, akkor abból esetleg egy hónap múlva New Yorkban hatalmas viharrendszer támadhat.”

Déjá vu. Egy kedd délelőtti komp az indulás után pár perccel felrobban, ám a vízbőle lőkerült holttestek közül az egyik felkelti Doug érdeklődését - a nő nem a robbanáskor hallt meg. A nyomozó hamarosan csatlakozik egy frissen alakult, a legújabb technikákkal dolgozó csoportnak, hogy a tettes mihamarabb kézre kerítsék.
Kulcs: u can save her

Memento. Egy baleset folytán Leonard agya sajnos nem képes semmi új emléket befogadni. A baleset előttről mindenre emlékszik, azonban utána semmi sincs, amire két percnél tovább tudna emlékezni. Elkezdi hát feljegyezni a dolgokat, hogy kiderítse, ki a felelős az azon a végzetes estén történtekért! Vigyázat, ez a film is játszik az idővel, figyelni kell!
Kulcs: Ne higgy neki, hazudik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása