Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Sweeney Todd

2008. február 24. @ Szólj hozzá!

Címkék: kedvencek mozgókép

Élt egyszer régen Londonban egy Ben Barker nevű nagyon tehettséges borbély. Feleségére azonban egy gátlástalan bíró is szemet vet, s a fiatal férfit ítélet nélkül börtönbe záratja. Tizenöt év raboskodás után bosszúszomjasan tér vissza Londonba, s a Fleet streeten kibérli régi lakásukat, s újra berendezi borbélyüzletét. Csillaptíthatatlan bosszúszomjára azonban csak nem csillapodhat, s mint tudjuk, mindig csak az első lépés a nehéz.
A lenti bolt tulajdonosávalaz első hulla eltüntetésén gondolkoznak épp, mikor az asszonynak egy “gyakorlatian” ötlete támad - a hús ára a piacon megfizethetetlen, így hát nem hagyhatják veszendőbe ezeket a fenséges zamatokat. A bolt - mind a borbély üzlet, mind a pite bolt - hamar felfut, mígnem váratlan komplikáció adódik.

A londoni legenda remek alapot szolgátatott egy kihagyhatatlan musicalnek, ami annyi idő után végül Tim Burton (!!) rendezésében került filmvászonra. Remek sztori, jó zenék, kihagythatatlan musical, Johnny Depp, Helena Bohnam Carter és Alan Rickman főszereplésével. Nézd meg!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása