Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Hooligans és új generációs fürdőruhák

2008. augusztus 03. @ Szólj hozzá!

Címkék: koncert nyár szabadidő kedvencek photos on blog

Hatalmas nagy terveink voltak szombatra, hál' istennek, meg is valósítottuk őket. Mind. Reggel korán keltünk ( :-( ), hogy korán (vagyis inkább időben) Gödre érjünk. Fürdőruha bemutató, Felina. Egy két-pogácsás reggelit követően a stáb felvette összetéveszthetetlen alakját, így délig (sőt, volt, aki tovább "maradt") görög istennők és istenek társaságát élvezhette minden kedves vendég. Maga a bemutató szerintem jól volt szervezve, és volt pár olyan fürdőruci, ami kifejezetten tetszett. Lehet irigykedni, én már tudom, milyen a jövő nyár divatja. :D Aztán egy kényelmes ebéd (fénypontja a burrito volt - finire sikerült), kis pihenés, közben fagyikehely sok gyümivel. Aztán irány a víz. Szauna, jakuzzi, gőzfürdő - szóval wellnes-szeltünk egyet. :)
Félhatra haza is értünk, így volt még időnk egysmásra (vacsi, zuhany) indulás előtt. Közel nyolcra voltunk a Keletinél, ahol találkoztunk a többiekkel, és irány a Syma. Korán kezdődött, túl korán vége lett. :-( Voltak számok az új albumról is, volt olyan, amit hiányoltam, dehát két órába nem férhet bele minden... Nagy tombolás volt, készült sok kép (a legjobbak), egy video (illetve Szilvinél még van sok kép meg pár vidi), a fameromból is csavarni lehetett a vizet az első fél óra után... Szóval k* jó volt, imádtam.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása