Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

(H)ARColj a Boldogságért

2008. szeptember 14. @ Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás szabadidő

Igazából ez annyira hirtelen ötlet volt, hogy nem is voltunk rá felkészülve. Katával találkoztunk, ittunk egy-egy nagyon fini koktélt a Buena Vistában (hol máshol? :) Mostmár komolyan utána fogok nézni a budapesti helyeknek!), aztán gondoltunk a pénztárcánkra is (meg a jövő nyárra :D), és elindultunk sétálni. Kata felvetette a Hősök terét, erről eszembe jutott az ARC, így hát elsétáltunk - megjegyzem, közben komoly teológiai vitát folytattunk, ami a végén a szellemekről és hasonlókról való értekezésbe ment át. Fel állt tőle a szőr a hátamon. Szóval aztán megnéztük a plakátokat is - tök jó, hogy végre sikerült eljutni oda is. :) Hát, én már rögtön az; elsőt nagyon szerettem, aztán volt olyan is, ami egy sms volt, nagyban: "2450g 51cm egészséges". :) Ilyenből többféle is volt. Megcsodáltuk a Coca-Cola (?) retro kiállítását is, tipikus hetvenes/nyolcvanas évekbeli képekkel tele. Aki jár(t) arra, biztosan tudja, melyik volt a BKV-menetrendes, az is nagyon tetszett, és volt néhány amin nagyon nevettünk...

 

Szóval összességében szerintem jó volt, de Juditot majd ki kell kérdeznem ezügyben, mert állítólag én voltam az első, aki ezt állította neki. :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása