Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Egy aranyos bejegyzés

2008. november 12. @ 1 komment

Címkék: érdekes élet szemlélet

Épp most olvastam Katynál egy nagyon aranyos blogbejegyzést, csak nem akartam odakommentelni, mert nem nekem szól. :) De mivel itt olvasod, annélkül, hogy belerondítanék, eltudom, mondani, hogy ez tök aranyos lett. :) Egyébként tényleg jó szám. :)

És ha már erre járok, lányoknak ajánlom (csak mert titeket érdekel(het)) figyelmébe a következőt: bioritmus számoló. Bár igazából nem ez volt az, ami megfogott az oldalon - ezt inkább jó poénnak tartottam. Tegnap halál jókedvem volt, -22 érzelmi szint mellett. Szellemileg sem voltam éppen a toppon - nah, ez legalább bejött. Ma nulla mindkettő, ma sem volt semmi megrázó a napban. :D Bár a szellemieg nulla - az nagyon stimmelt. Alig várom a holnapi huszonkettőt (~), hátha segít jeleken. :D És, őszintén szólva, ahhoz valami nagy dolog kell, hogy ne 110-en ugráljon a boldogságmutatóm - persze nem lehetetlen. De nagyon szomi leszek, ha említett nagy dolog bekövetkezik, szóval inkább ne. :S

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katy 2008.11.18. 16:59:30

Hát hogy mennyire lett aranyos, azt nem tudom, de ha Te mondod...:) Egyébként annak szántam, de az illető nem mondott rá semmit. Igaz akkor nézte meg, amikor aludtam, és arra keltem fel, hogy meghallgatta a számot. Szóval hogy ő hogy látja, azt nem lehet tudni... De ha már valaki aranyosnak találta (márpedig Te annak találtad), akkor jó.:)
süti beállítások módosítása