Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Privát mennyország

2008. november 29. @ Szólj hozzá!

Címkék: koncert kedvencek

Nos, ez tényleg annyira Privátra sikeredett, hogy mindenki megtarthatta saját magának a maga kis boldogságát... Voltunk pénteken lemezbemutatón, és a következők voltak benne jók - időrendben, nagyjából, csak amúgy Gárdonyisan:

Először - egy darab Privát mennyország c. album megjelenése.
Másodszor - három darab jegy a lemezbemutató koncertre
Harmadszor - néhány egységnyi készülődés feeling
Negyedszer - egy darab vörös hajú boszorkány (aki egy angyal)
Ötödször - egy darab barna hajú nőszemély (aki megbántódik, ha nem teszem hozzá a "nagyon jó barátom"-at is, szóval az is)
Hatodszor - egy darab "bejutottunk érzés", fejenként
Hetedszer - egy darab új póló, fejenként
Nyolcadszor - az Angyal egy ismerőse, és az ő ismerősei
Kilencedszer - ... ?

Na igen. Itt egy kicsit megakadtam. Voltak persze jó számok (Szex & KV, Félember, Eljátszott gyémánt, és még persze sok más: Skorpió és Queen is), Tibi is sokszor kommunikált a mikrofonnal szerencsénk(m)re, de!! Kb. összesen öt szám volt az új CD-ről, beleszámolva az Intro-t  is. A közönség nagyon instabil volt (bocsi, aki érti a poént, de ezt nem hagyhattam ki :D), szóval nagyon passzívak voltak, kicsit késtünk (== épp az Intro-ra mentünk be a terembe), mert Angyal ismerősével próbáltunk (Angyal próbált) üzletelni, így elég hátul kezdtük. Itt elszörnyedtünk az emberektől. Előrébb menvén, a terem közepe táján nagyon hasonló volt a helyzet. Kivetítőn láttuk, hogy az első sorokban is. Eleve elszomorító volt, hogy a kivetítőn nem a színpad látszott. Tippem szerint éppen a közönség - az alig néhány nagy számot ismerő közönség (az ilyen minek fizeti ki a jegyet drága pénzért, ha nem is érdekli?) - hozzáállása hozta magával a szintén elszomorító dolgokat: ránk szóltak, mert jól éreztük magunkat (tényleg nem bántottunk senkit, nem ártottunk senkinek), és az olyan, már jól bevált és rég megszokott dolgoktól, mint a Yoyo, vagy a Táncolj az ágyon, stb... szóval mindenféle hangulat csináló számok és közjátékok egyszerűen kimaradtak. Hihetetlen, de a Don't stop me now-t a Queen-től szinte senki nem ismerte, pedig azért... Ha más nem, azért illik, mert ez is van minden koncerten. Az egyetlen amire tényleg teljes szívből azt mondom, hogy mindennel együtt igazán jó volt, az az Emlékezz volt - nagyjából az egyetlen szám, amit az egész közönség "érzett".

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, mert tényleg nagyon készültem(tünk), és a Syma óta nem is voltunk, és már annyira kellett (volna), de ez nem volt egy jól sikerült koncert. :( Remélem, a következő hozza a szokottat, mert...
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása