Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Ajándék/1 - Szentivánéji álom

2009. április 03. @ 2 komment

Címkék: színház

Nos, a darab ugyanaz, mint múltkor, a szereposztás kicsit más, és az egész dolog kicsit fura volt. Fura, mert ez az egyetlen darab, amit egynél többször láttam, és főleg, mert alig fél év különbséggel. Nem is hiszem, hogy ebből rendszert csinálnék - nem mintha rossz lett volna, sőt. De nekem is vannak korlátaim. (Akkor vajon korlátolt vagyok?)

 

 

 

 

A Zuboly-Dudás páros, ha lehet, talán még inkább ott volt, mint múltkor, és Pyramus és Thisbé halála még a színpadon sem maradt mosoly nélkül. ("Dögölj már meg, Te!" - Vackor.) A Bálint Ádám és Szabó Dávid karakterei közötti különbség egyszerűen ordít, és ha muszáj lenne, tudnék dönteni, hogy melyik tetszett jobban, de mivel nem muszáj, így csak azt mondom, az Oltári Srácok után Ádám most ebben is bizonyította, van helye (azon) a színpadon. ("Úr isten, mi van, ha vadállatok jönnek?... Vagy, ami még rosszab,... Heléna?!" :D) Ellentétben a Demetriusokkal, A két Lysander közti különbség szinte csak hangban mutatkozik meg - de ezt már múltkor is sejtettem, azt hiszem, hangot is adtam neki. :) És mivel bolondok napja nem szilveszter, nem is volt Szilveszter, és rá kellett jönnöm, hogy azért Homonnay Zsolt sem egy alacsony ember, és hogy, akárcsak az imént, itt szintén inkább hangban különbözött a két Tündér király, mintsem jellemben. Vackor viszont szintén jellembeli különbséget mutatott önmagához képest, még ha nem is annyira "ordított" ez a különbség (nem úgy Vackor :)). További három elétérésről be számolhatnék még, de az a helyzet, hogy Hyppolytáink és Orrondiaink is hasonlót alakítottak, és Nandáról sem tudnék másként nyilatkozni. És volt még valami, amit muszáj elmondanom: a tündér jelmezek egyszerűen gyönyörűek voltak, megint. :D (Lehet, hogy emiatt nyűgöz le vajon enniyre ez az egész darab? :O)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rehmkati 2009.04.05. 01:58:55

És most milyen volt a segge?:D

csacsiga 2009.04.05. 13:16:37

Nem figyeltem, lekötött az alsógatyája :D :P
süti beállítások módosítása