Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Nincs meg

2007. október 12. @ Szólj hozzá!

Címkék: mindennapok barátos

Hiányzó kép (A keresett oldal nem taláható.)

Nah, ezt találja az ember most, ha megpróbálja elérni a blogomat. Nesze neked NBH, engem aztán nem tudsz lenyomozni. :P Pedig amúgy lenne egy pár magvas gondolatom - mondjuk nekem mikor nem? :)

Például a minap megtámadott egy vérszomjas spániel. Hát... talán lehet, hogy nem is megtámadott, csak odajött, csóválta a farkát, és körbeszaglászta a gatyám szárát.  És talán vérszomjas sem volt - inkább olyan kis tipikus spániel: helyes volt. :)

Nem tudom amúgy, meddig szorulok át ide, de hogy addig se hiányozzak nagyon, majd ide közvetítek. Egyébként az egész úgy kezdődött, hogy hétfőn a következő szöveg fogadott: It's hacked. :( Aztán ebből keddre egy cityblogos szöveg jelent meg, miszerint karbantartás miatt vagyunk kizárva, és tegnapra (csüt.) meg ez lett belőle. :s

Amitől csak mégjobb a nap: eltűnt egy telepítő CDm. Grrr! :( A lakás felét felforgattam, uh valszínűleg a másikfelében van, de ahhoz meg most nem férek hozzá, mert a felforgatott részt rádobáltam. :-P Na jó, ennyire azért nem szörnyű a helyzet, de akkor is mérges vagyok.

Holnap (vagyis ma) ráadásul jön is Panda, aminek egyrészt nagyon örülök, mert július közepén találkoztunk utoljára, másrészt azonban tudom, hogy ha itt lesz, lesz jónéhány megbeszélni valónk - pl. a két kete megírt levél, amit azóta sem adtam fel (persze telefonon beszéltünk, és tudja, mi van benne, na de akkor is), és egy együtt töltött nap után csak még jobban fog hiányozni. Ráadsául tanulnom is kellene... :( Nah, mindegy. Most inkább alvás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása