Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Adventi naptár

2008. december 09. @ Szólj hozzá!

Címkék: ünnepel

Még nem is meséltem: csináltunk nagyon menő adventi naptárat - a menősége abban rejlik, hogy home made termék, egyrészt; másrészt négyen osztozunk rajta, így nem kell mindennap "odafigyelni", viszont cserébe épp emiatt mindennap azon "izgul" az ember, hogy vajon ki az aznapi szerencsés; és jól mutatnak a kis ezüstszínű csomagok a korlátról lógicsálva. A kis szeretet csomagok tartalma egyébként 1 szem dió, egy kocka Shogetten (?) csoki és egy gumi medve. :D És cska hogy rátermettségemetr bizonyítsam: eddig két marcipános csokit fogtam ki, és egy zöld meg egy 'átlátszó' színű gumicukit. Azt hiszem, ünnepekben szerencsés vagyok - nos, meg van az az egy terület akkor, amit kerestem :D - , mert a négyféle csoki közül a marcipános a legfinibb, és nem midnenki mondhatja el magáról,. hogy az első két gumimacija Slytherin tag volt. :D

Van egyébként itthon minden - Mikulás úr az erkélyen próbál felmászni; a lépcsőkorlátokat fenyőágak (még ha nem is igaziak) díszítik, meg boák (ezek sem igazi boák :P); koszorú az ajtón (eddig ilyenünk sosem volt, anyáék fel akarhatnak vágni valaki előtt :), de jól teszik, mert én eddig is akartam :D - koszorút, nem a felvágást :)); adventi gyertyák az ablakban; kis fenyő- illetve karácsonyfa az asztalomon, meg Szaszáén... Szóval (most már) mi - főleg én :) - is készülünk nagyon a karácsonyra. Amenniyre nem volt hozzá kedvem/hangulatom/türelmem tavaly, most ez mind bepótolódik, úgy tűnik, mert már nagy terveim vannak. :D Csak a huszonnegyedike délelőttől 'félek' egy kicsit, olyankor az egész család a konyhában van, de most a konyha akkora, hogy ketten férünk (max!!) a pulthoz. De majd lesz valami. :) Lesz karácsony! :D Jupppppi.

apropó ünnep. Még nem is meséletm, mit hozott a Mikulás: Mária főhadnagy, december 19., Peller Károly, Oszvald Marika. Az egyetlen gond az idei Mikulás úrral, hogy le kellett fizetni érte. :P Meg szép harisnyá(ka)t, amit holnap már istenbizony elmegyek kifizetni!!!!!! (bocsi Katy :( )

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása