Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Tengerpartos-borozós

2008. december 14. @ 2 komment

Címkék: blog egyetem

Bizonyos stílusú (amerikai) filmeknek tipikus jelenete, hogy a főhősnő (legyen fiatal, vagy idősebb), kezében egy üveg borral (ha ven egy kis esze, fehérrel, nem édessel! :)), hosszú szoknyában, és egy, a hátára terített kardigánnal/pulóverrel felszerelkezve leül a tengerparton, és jól kisírja magát. Ez a megoldás persze, ha az ember szomorú, vagy olyan istenesen el van keseredve, akkor semmit nem ér. Maximum másnapra jt még egy kis (sok) fejfájás is.

De amikor olyan ideges vagy, hogy már képtelen vagy bármire is, akkor szerintem tökéletes megoldás lehet. Persze gond1: még csak folyópart sincs a közelembe, nemhogy tenger... Gond2: hideg van. De ha jön egy kis jó idő, a kert már megteszi majd. Most marad az, hogy kidühöngöm magam, az üveg bort pohárnyira redukálom, stílusosan vörösboros pohárból. Bocs, ez van. :) De a bor fehér, száraz, finom. Sírás nincs, van helyette hiszti, meg idegroham. Na jó, volt. Meg mese. A tökéletes összhangért. De volt benne teknős. És most vissza tanulni. Azt a részt, ami felidegesített, taktikusan kihagyom persze. :) Remélem, holnap lesz azért ahhoz is energiám, mert rossz érzés lenne emiatt elvágni magam. :)

Na, idegroham vége, vissza tanulni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rehmkati 2008.12.17. 10:51:32

Most végre volt egy kis időm elolvasni, amit még nem tudtam, így egybe az egészhez kommentelek most.:)
Bár nem tudom mi a baj, de ha a tanulás, egyetem, és hasonlók, akkor kitartás! Ez a mi félévünk, ne felejtsd el!:) Ha valami más, akkor pedig remélem már nem vagy ideges miatta.
Úgy irigyellek a karácsonyi feelingért. Annyira szeretnék vmi karácsonyi cuccot a szobába, de hát nem a "szobatársam" nem engedi...

csacsiga 2008.12.17. 11:56:21

Egyetem. Tudom, hogy a mi félévünk, csak az a baj, hogy ezt egyes tanszékek ugyanakkor nem tudják... :S
A díszítést észrevétlen kell becsempészni. :D Lehet, fel sem tűnne neki. :P :D
süti beállítások módosítása