Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Vámpír akták

2008. június 16. @ Szólj hozzá!

Címkék: vámpír mozgókép

        - Mi a baj?
        - A vér szaga.
        - De ugye nem leszel rosszul?
        - ... Megéheztem.

Adott egy félvak magánnyomozónő. Adott továbbá egy nyomozó, aki se nem magán, se nem févak, se nem nő. Valamint adott egy képeskönyvrajzóló, egy lelkes kezdő, egy 450 éves vámpír. És ami őket ősszefűzi: 22 (ami ennél kevesebb, egész pontosan csak 21) rejtélyes, megoldásra váró ügy - és persze mindnek köze van valahogy a természetfelettihez. Az van ugyanis, hogy Vicky, a rendősrégtől megvált hősnőnk mióta csak megismerte Henryt, az éjszakai herceget, valahogy egyszerűen vonzza a különös, megmagyarázhatatlannak tűnő eseteket. Bár itt az ok okazati viszony/sorrend kicsit másképpen is tekinthető. Mindenesetre Henry lelkes kezdő nyomzóként - nem utolsó szempontból kifinomult érzékelése miatt - nagy segítségére van Vickynek. És kettejüknek - elsősorban Vickynek - segítségére van még a hivataols szerv, vagyis a rendőrség valamely kicsiny részhalmaza, akit Mikenak hívnak, és aki Vicky volt társa és volt... A tökéletes hármasunk elengedhetetlen kiegészítője még Coreen, Vicky asszisztense, aki szinte már-már doktorált a természetfelettiből, és Mohadevan, a rendősrég patológusa, aki nem csak, hogy megoszt Vickyvel minden szükséges információt, de még... Bogarak, szellemek, démonok, mítoszok tárgyai - semmi sem menekülhet, kivéve... És természetesen a tökéletes összhangot mindig van, mi megzavarja - az a bizonyos és sokat emlegetett háromszög, amiből Vicky néha 'dühítően' jól vágja ki magát - azért be kell vallani, a nőnek nem semmi stílusa van! Az ő szavaival élve: "Két férfi van az életemben. Az egyikkel olyan... A másik meg annyira... Érti?"
Ha megkérdeznétek, miért fogott meg anniyra, nem tudom. Alapvető elvárásokkal rendelkezek egy vámpírral szemben, de Henry egész illett a képbe. Ugyanakkor kicsit limonádé a témáját tekintve, kicsit nem, de ahogyan össze van rakva, és ahogyan elvezet a saját világába, az nagyon megragadó. Szerintem. Season01 - done. Waiting for the new episodes.

        - Azt hittem, ellenállhatatlan vagy.
        - Maga ellenáll.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása