Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Madagaszkár 2

2008. november 07. @ Szólj hozzá!

Címkék: mese mozgókép

Eredeti cím: Madagascar: Escape 2 Africa
Év: 2008
Rendezte: Eric Darnell, Tom McGrath
Hangok: Ben Stiler, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Forgatókönyv: May be it has no writer(s). :)

Régi barátaink elindulna haza: megunva Madagaszkár csodáit úgy döntenek, New Yorkba repülnek. Velük tart Julian király, a gépet pedig a négy pingvin (bocsi srácok, nem t'om, hogy hívnak titeket) vezeti - pontosabban három, mert egy stewardess is kell. A történet első szerelmi szálát már a gépen láthatjuk kibontakozni a kapitány, és a gép egyik csinos kis.. hmmm... szóval egy csinos kislány a gépről teljesen leveszi a lábáról a kapitányt. :-)
Persze semmi sem mehet olyan egyszerűen, nem egész félúton Amerika felé kifogy az üzemanyag a gépből, és hőseink éppen Afrika szívébe (kicsit feljebb) zuhannak - mondhatni hazaértek. Alex találkozik a családjával - persze minden apának vannak elvárásai a fiával szemben. New York pedig nagyon nem Afrika. Marty rengeteg társra lel, végre nincs egyedül - de vajon tényleg nem akar egyedül lenni? A képzelet nagyon nem a valóság. Glóriára mostanában rátört a családalapíthatnék. A csordában új lányként jó esélyekkel indul, Moto motonak, a szívtipró álompasinak egyből megakad a szeme rajta. De vajon a külső minden? Melmen (hogy kell írni?) pedig - láss csodát: a törzs dokija lesz. Igaz, hamarosan elkpaja a sámán kórt, na de addigis... Doki... Bár az is igaz, a Sámán kór barna foltokkal jár... Lehet, hogy mégis túléli? És persze ami a legjobb az egészben: egy csodálatos szerelmi háromszög (szerűség) is belefér még a sztoriba.

"Úgy érted, hoyg járni akarsz valaki mással?" :D

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása