Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Korcsolya meg miegymás

2009. február 06. @ Szólj hozzá!

Címkék: barátok otthon izeg mozog

Van pár dolog a héttel kapcsolatban, amit el szeretnék mondani, de ennek egy részével még várok - szombaton egyben beszámolok a dolog minden-féle vonzatáról. A másik része pedig csak azért kap nyilvánosságot, mert éppen írhatnékom van, amúgy egyszerű, hétköznapi doglokról van szól. :)

Kedden találkoztam Rékával (na jó, ez talán nem annyira hétköznapi dolog, de lehetne :)), és feltartottunk egy régi ismerőst (innen remélem, sikerült elcsípnie a lányát még indulás előtt végül :)), ezután az Europarkot célbavéve elbeszélgettünk, míg el nem kezdtünk igazán éhesek lenni mindketten. :) Még ilyet. Este természetesen balhé volt itthon. De ez már inkább hétköznapi dolog...

Szerdán voltunk vásárolni - Szilvinek most kellett volna ott lennie, mert most volt hangulatom hozzá, és csomó mindent felpróbáltam, és valójában azzal a céllal, hogy nem akarom megvenni, mert amúgy is drága. Végül két felső csak becsúszott (fájt volna a szívem ott hagyni őket :D), egy harmadik pedig csak azért menekült meg, mert abból a szabásból nem volt méret (persze eredetileg egy olyan blúzt és egy szoknyát néztem ki magamnak, hogy majd vasárnapra jó lesz - a móka a dologban, hogy múlthéten éppen Katával voltunk ilyen helyzetbe, csak akkor ő keresett vasárnapra ruhát :D - , de abból a fajta szoknyából (kockás) csak nagyon rövid volt, fel próbálni sem érte meg, pedig... :)). Szóval szerdán volt kedvem vásárolni. És egy csomó mindent felfedeztem miután már fizettünk, azután is. Így további három felsőért fájt a szívem. :D

Csütörtökön (az ma van/volt :)) eredeti terv szerint Katyval terveztük egy régóta tervezgetett program megtartását, de ez elmaradt (Gyógyulj meg! Illetve remélem, már meggyógyutál, és holnap jókedvűen indultok útnak!), aztán úgy volt, hogy Krisztivel is találkozom, ami szintén nem jött össze (és illene írnom neki, a hétfővel kapcsolatban is), aztán végül a korcsolyázás jött a tervek szerint - na, ezt sikerült, végre. Kitti, Panyi és Misi már négyre ott voltak, én valamivel félöt után léptem színre (jégre), és persze nem találtam őket. Pedig ott voltak, olyan 10-15 perc tekergés (keringés) után meglletem őőket - Kitti épp engem próbált felhívni, én meg épp kiszúrtam őket, természetesen épp forraltboroztak. :) Ezek elfogyasztása után tovább száguldoztunk, majd olyan negyedhat felé értek oda Kati és Angol. Így hát egy darabig teljes volt a csapat - bár mindig csak elszórtan teljes, de ott volt Kispál, aki összetartott minket (egészen pontosan szólt Kispál a kockáknak :D). Sajnos elérkezett az idő, amikor a teljesség ismét megcsappant - Kitti, Misi és Panyi otthagytak bennünket, mi pedig, miután beleöltük bánatunkat egy teába, egy kapucsínóba ( :D ) és egy forrócsokiba, a visszafele-menetbe csatlakoztunk be. A végén majdnem elhagytuk Katit, de aztán meglett (meg kellett állnunk hozzá, hogy megtaláljuk :)). Zárásként pedig meglátogattuk még az Oktogont, mert ott van Burger King, és oda szólt a korijegyünk. :) Jó volt ez a délután. De sajna idén már nemigen leszen ilyen. Persze csodák vannak. (Lenniük kell, mert jelenlegi terveim szerint nagy szükségem lesz rájuk a nem túl távoli jövőben (két-három év). :))

Jah, és a legmurisabbat el is felejtettem mondani: elment reggel a netttttem. Ez a következőkben nyilvánult meg. Modem rosszul villog. Modem újraindít. Gép belő. Modem jól villog, router jól villog. Nincs kapcsolat. Lista frissít. Nincs. Frissít. Még mindig nincs. (Azt, wlan, kábelen régebbens em jött, be kellene állítani.) Másik gép néz. Nincs netttttt. Akkor router néz. Minden hálókártya száma beleégetve. (Vagy olyasmi.) Semmi lényegi nem csinál. MÁsik gépen letttttt netttttt. Nálam nem. Akkor baj van? Broadcast enable. Lettttttt nettttttt. Broadcast disable. Szóval most megint minden a régi, és este már nem kellett ugyanezt eljátszani. Mi volt már ez???

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása