Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Blog

2009. március 08. @ 1 komment

Címkék: egyetem

... az elmúlt két hétről.

Igazából lett volna mit - vagyis egy csomószor eszembe jutott, hogy ezt-meg-ezt el lehetne mondani a nagyviálgnak, de valahogy egyre inkább megérzem, hogy a napnak tényleg csak 24 órája van.

Először is be kell számolnom egy nagy örömrömről: áprilistól bármikor elég lesz cask a Ferihegyig elintegetni, hogy egy kedves ismerőst köszönthessek. (Katának üzenem: "Hallod ezt, másik kedves ismerős? :)" )

És sajna ennyit az örömhírekről. :) Na de nem. Nincs nagy baj - persze olykor-olykor erre nem mernék megesküdni, lévén közeli ismerettségben vagyok az idegeimmel. :) Valahogy úgy nézett ki az elmúlt két hét, hogy:

<!DOCTYPE nap [
<!ELEMENT nap (ébresztő, (hami?, tanulás)+ ,alvás)>
<!ELEMENT ébresztő>
<!ELEMENT hami>
<!ELEMENT tanulás>
<!ELEMENT alvás (#PCDATA)>
<!ATTLIST hami id (reggeli, ebéd, vacsora) #REQUIRED>
<!ATTLIST tanulás id (beugró, jegyzőkönyv, házi, dokumentáció) #REQUIRED>
<!ATTLIST alvás idő FIXED (kevés)>
]>

Hátőő, igen, DTD és XML is volt köztük. :) Persze az előbbit nem értem, mert elkellett olvasni, és azt írták, hogy majd m eg is klérdezik - nem elég, hogy nem írtunk beugrót, egy pillanatig sem foglalkoztunk DTD-vel. No, de sebaj. Egynek azért tényleg örülök: az előadásaimat szeretem, a gyakorlati részeket (labor, hf) érdekesnek találom, és ha ügyes leszek, még az önlabomra is büszke leszek.

"...a magyar lakosság közel hetven százaléka véli úgy: a fogyatékosoknak nem szükséges dolgozni, 57 százalék pedig azt gondolja, hogy a környezetében élő, de nem az ő családjába tartozó fogyatékosokat nem feladata támogatni." (forrás)

Kitti azt mondta csütörtökön, hogy ha az ember nem tart néha kényszerpihenőt, egyszercsak be fog dilizni. Már pénteken rájöttem, mennyire igaza van - és ennek sajnos egy laborjegyzőkönyvem látta kárát, ugyanis, ha azt mondom, hogy hiányos, az igencsak enyhe kifejezés. És olyanokkal hogy nem kattintottam az F5-re (é. Frissítés) Eclipse-ben, többtíz perceket elszenvedtem. :O :( Pótolni ugyan valószínűleg(!) nem kell, de remélem, ha összeszedtem magam, majd javíthatok azért. :S

Büszkeségeim: Oracle és IR 1. labor.
Mélypont: IR 2. labor. (Magamon röhögve, ámdemégis szemlesütve tezsem hozzá, hogy a szerencsétlen körülmények összejátszásának mit sem sejtő áldozataként háromszor küldtem el a levelet, mire a jó csomag jó helyre megérkezett.)
Közeleg: igen, még pedig rohamosan. Vac-vac.

Tudom, hogy hihetetlen, hoyg két hét alatt semmi nem történt volna, ami nem egyetem - így egy megnyugtató félmondatként merem csak megsúgni: péntek este kicsit kidugtam az orromat a nagyvilágba, ahol is találtunk egy, az eredeti céljainknak egyáltalán nem meg felelő, de egész jó kis helyet, ahol be lehetett tolni néhány vodka-narancsot (/rumoskólát/sört) egy-egy tequila után.

Jaésigen! Prizzee-ék már csomagolják a bögremelegentartómat. :) Hát nem aranyos tőlük? (Kitti, Neked is!)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kittka · http://kittka.blogspot.com/ 2009.03.08. 21:16:59

Juppiii, tényleg nekem is! :)
A pihenést meg ütemezd be, tényleg muszáj! Kitartás!!!
süti beállítások módosítása