Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Jelenetek

2009. március 15. @ 2 komment

Címkék: élet szemlélet

Amikor a hidegből belépsz a kis pékségbe, a melegbe, ahol még az illatok is frissek és langyosak. Aztán kifele jövet beleharapsz a frissen szerzett ebédedbe - és már rég kihűlt.

A buszon olvasol, elérsz a legszomorúbb jelenethez egy olyan könyvben, amiben az érzelmek igen érzékletesen vannak ábrázolva - és azon szendevsz, hogy ne sírd el magad fényes nappal, emberek között.

Egy könyv, amiről rosszat még senki nem mondott, és amibe már előre szerelmes vagy belé. Elkezdeni, és minden szavát kiélvezni. Megállni, hogy olvasd egész éjszaka, mert másnapra sok a tanulni való - és nem megállni, hogy olvasd egész éjszaka.

Megnézni a Ferihegyen leszálló gépeket - és csalódni, mert otthon a teraszról is jobban látszanak, és nagyobbnak tűnnek. Belegondolni, milyen lehet vele repülni. Belegondolni, milyen lehet nélküle repülni. :)

Az első ötös a félévben. A második. A... Az első pozitív csalóás az egyetemben. A második. Négy év után. Érezni, hogy talán mégis megéri. Egy kicsit. Nem nagyon, persze.

Amikor annyit mozogsz, hogy utána mozdulni is alig bírsz, majd szauna. Már levegőt venni sincs energiád. És kapsz egy hazafuvart. :)

Orchidea és gerbera nőnapra. :D Vágott! :D Az orchideának az üvegében piros "üveggyöngyök" vannak, amitől a vize pirosnak látszik. :)

Felkelsz reggel, és besüt az ablakon a nap. A kaktuszaidban már bízol annyira, hogy kimered tenni őket a levegőre. És mindössze néhány nap alatt meg is hálálják.

Megsimogatni a teknős nyakát. :)

Arra eszmélsz fel a háziból, hogy a kedvenc színészed filmje épp most kezdődik a tévében. Persze, már vagy ezerszer láttad, de emiatt megéri otthagyni a házit.  Nem is számítasz rá, hogy feliratos lenne (eleve akkor figyeltél fel rá, amikor bemondták már a címét), de arra sem, hogy átszinkronizálták. Legszívesebben visszaülnél a gép elé, de egy arc valahogy mégis a tévé előtt tart.

Egy fárasztó nap után forró zuhany, amiután beesel az ágyba, és hozzáfogsz a kedvenc könyvedhez. Csak még egy pár oldal... :D

És úgy általában mindent át- és megélni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

menjus · http://menjus.blog.hu 2009.03.15. 10:08:22

Hol tartasz A könyvben? Szólj, ha elolvastad, mindenképp ki kell beszélnünk!! Amúgy is régen láttalak. Puszik!

csacsiga 2009.03.17. 21:02:09

Még (~) harminc oldal. De hatalmas lelkierő kell(ett) hozzá, hogy nem fejeztem be már rég. :)
süti beállítások módosítása