Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

Mondom a magamét

2010. február 17. @ 3 komment

Címkék: mondom a magamét

Olyan régóta akarok már írni, de valahogy nem nagyon van mit - olyan átlagosan telnek a napok. Vagy legalábbis semmi extra vagy meglepő dolog nem történt, ami sok szót érdemelne - egyenlőre legalábbis. Viszont nagy dolgok vannak készülőben - és talán ettől, talán mástól, de a héten valahogy egész jó kedvem van, sőt, így visszagondolva (néhány értelmetlen előadástól eltekintve) a múlt hétre is egész pozitívan gondolok. Szóval mositanában jó hangulatban vagyok. És ha már rávettem magam, hogy a semmiről meséljek Nektek, arra kell jutnom, hogy azért mégiscsak van pár említésre méltó gondolat az elmúlt közel három hétből, szóval...

Először is ott volt a szülinapi partym. Mindenkinek nagyon örülök, aki ott volt, jó party volt, talán túlságosan is - bár Marietta nagyon próbálta bizonygatni, hogy csak egyszer lesz huszon... éves az ember. :) Köszi, hogy nem hagytál pácban - megint. :D És Katinak is, hogy eljött velünk a buszmegállóig. Puszi Nektek érte. És mindenki másnak, hogy ott volt!

Aztán elkezdődött az egyetem. hát, azt hiszem, erről nem nagyon van mit mondanom, eddig nem nagyon sikerült meggyőznöm magam az összes tárgy esetében, hoyg lesz valaha is értelme az adott előadásnak, de ne ítélj elsőre. :) Lesz laborom is - általában mindig ezek ígérkeznek a legjobbnak, szóval, némi reménysugár. Ehhez kapcsolódik még az is, hogy idén nem csak a kedd, de a csütörtök is Katy-nap, sőt, a csütörtök Katy-Kati-nap (bár eddig a kedd is így alakult, lehet, szeret Kati keddi előadója, ezért a kedvemért nem tart olyankor előadást :D), és így része lehettem a csütörtöki szomorú eseményeknek is - Felicity szakított Stuart-tal, és Gus műtétje sem volt éppen teljes siker. :)

Továbbá voltunk a hétvégén korcsolyázni, a végére egész kiürült a pálya, úgyhogy próbáltam gyakorolni néhány olyan mozdulatot, ami eddig nem igazán ment - hát, végül nem estem el egyszer sem. De a fogócskába belezavarodtam, mert valahogy mindig egyszerre több fogónk volt valamiért. :D

A héten is jól alakultak eddig a dolgok, általában véve jó hangulatban vagyok, holnap pedig Bajadér. :D

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rehmkati 2010.02.18. 15:28:41

Jaj Niki, ilyen szomorú dolgok után, mint az említett szakítás és műtét, képes vagy smiley-t tenni???:D
Egyébként ma is izgalmas dolgokról maradtál le, de majd jövőhéten meglátod.:D Kissé más stílusú, mint a Váratlan utazás, de nagyon poén szerintünk (Kati&én)!:)

menjus · http://menjus.blog.hu 2010.02.18. 21:35:09

Izgalmas délután volt az a csütörtöki és ezentúl is az lesz :)

csacsiga 2010.02.22. 00:00:01

Na, kíváncsi leszek! :D
süti beállítások módosítása