Percről percre

Utoljára mondták

  • rehmkati: Örülök, hogy megemlítettél. :) És még Zsazs is belekerült!!! :D (2011.06.30. 23:07) Félév, címszavakban.
  • rehmkati: Mondtam neki, hogy lájkolja a 30/40-es kiírásodat facebookon, de azt... (2011.03.24. 13:53) agymen(t)és
  • csacsiga: @rehmkati: na, most nem merek Istvánnal találkozni (((: @menjus: ne... (2011.03.24. 10:30) agymen(t)és
  • menjus: Lájkolom a fejlécen a kiírást ;) (nem tom, mióta van ott, csak most ... (2011.03.20. 22:10) agymen(t)és
  • Utolsó 20

A hétvégénk

2010. április 27. @ 1 komment

Címkék: barátok szabadidő

A régóta tervezett. :) Aztán jött ez a vulkán-dolog, és István majdnem itthon maradt. :P No, de a körülmények nem is olyan fontosak, a lényeg az, hogy végül összejött, és jó volt. Volt kínai, volt kávé (persze Allee :)), volt vásárlás, volt Mario Kart, volt pizza, volt film (vicces Renée Zellweger-es és nem-szerelmes), volt Bailey’s. Volt tejszelet, volt carbonara, volt séta (szombati kánikulában, a Kopaszi-gáton, nagyon tetszett), volt Harry Potter, volt kávé, volt vásárlás, volt tojásos zsömi, volt film (worst of a Poligamy volt, a nyelvvizsgára készülő Katit pedig pont erre csábítottuk el az angol mellől...), volt Bailey’s. Volt pingui, volt meleg szendvics, volt körömlakkozás, volt Micsoda nő! (mert ez nem film, ez A Micsoda nő), volt készülődés, volt melegszendvics, volt színház. Mindeközben volt Zsazsa, akinek mindenhol ott kellett lennie, és aki abban a kegyben részesített, hogy Katy helyett az én hátamon tipegett végig ébresztő gyanánt. :) És ha van még kérdés: igen, Katyval közös hétvégénkről van szó. :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rehmkati 2010.04.27. 13:40:47

:)
Amúgy tök szép lett ez a néhány kép. Amit én csináltam, azt még nem raktam át gépre, mert fel kéne telepíteni egy CD-t hozzá, és lusta voltam eddig, de majd nemsokára, és akkor küldöm is.:)
süti beállítások módosítása